247/2008. (VI. 24.) önkormányzati határozat
Tárgy: a kisújszállási Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő területén található B-110 jelű hévízkút kísérőgázainak hőenergiaként történő hasznosításáról

247/2008. (VI.24.) számú önkormányzati határozat
a kisújszállási Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő területén található B-110 jelű hévízkút kísérőgázainak hőenergiaként történő hasznosításáról

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a kisújszállási Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő területén található B-110 jelű hévízkút kísérőgázainak hasznosítása érdekében hozzájárul ahhoz, hogy a HIDROGÁZ Kft. a 2. pontban meghatározott önkormányzati tulajdonú intézményekben a hőenergiával történő melegvízellátáshoz és fűtéshez szükséges műszaki berendezéseket kiépítse, a hőenergia fogadásához elengedhetetlenül szükséges beruházást megvalósítsa.

2. A HIDROGÁZ Kft. az alábbi intézményi épületekben valósítja meg az 1. pont szerinti beruházást

- Móricz Zsigmond Gimnázium Leánykollégiuma, Kisújszállás, Dózsa György utca 4.
- Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola Új épületszárny, Kisújszállás, Arany János utca 1/A.
- Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola tornaterem, Kisújszállás, Arany János utca 1/A.

3. A Képviselő-testület kijelenti, hogy a határozat szerinti beruházást a HIDROGÁZ Kft. saját költségén valósítja meg, ahhoz Kisújszállás Város Önkormányzata nem biztosít forrást.

4. A Képviselő-testület úgy dönt, hogy a határozat szerinti beruházás megvalósítása érdekében a B-110 jelű hévízkút kísérőgázának hasznosítása érdekében a Gázipari Kft-vel 2007. február 27-én 2471-4/2007. számon létrejött megállapodást meg kell szüntetni, erről tárgyalásokat kell kezdeményezni a Gázipari Kft-vel.

5. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy 4. pont szerinti tárgyalásokat lefolytassa a beruházáshoz szükséges nyilatkozatokat megtegye, a vonatkozó dokumentumokat és a megvalósításra irányuló megállapodást a HIDROGÁZ Kft-vel aláírja.

6. Jelen határozat elfogadásával egyidőben a kisújszállási Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő területén található B-110 jelű hévízkút kísérőgázainak energetikai hasznosításáról szóló 406/2007. (XII.18.) számú önkormányzati határozat hatályát veszti.
Határidő: 2008. augusztus 31.
Felelős: Kecze István polgármester

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztály
5. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

 

« Vissza
Vissza a főmenübe