274/2008. (VIII. 11.) önkormányzati határozat
Tárgy: „Kisújszállás Városközpont funkcióbővítő megújítása” című pályázat (ÉAOP-5.1.1./D) megvalósítása érdekében konzorciumi megállapodás megkötéséről

274/2008. (VIII. 11.) számú önkormányzati határozat 
„Kisújszállás Városközpont funkcióbővítő megújítása” című pályázat (ÉAOP-5.1.1./D) megvalósítása érdekében konzorciumi megállapodás megkötéséről


1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az általa „Kisújszállás Városközpont funkcióbővítő megújítása” címmel az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.-hez benyújtott pályázat (ÉAOP-5.1.1./D) kedvező elbírálása esetén a tárgy szerinti projekt vonatkozó részét konzorciumi megállapodás alapján valósítja meg.

2. A Képviselő-testület úgy dönt, hogy a konzorciumi megállapodást a jelen határozat 3. és 4. pontjában szereplő személyekkel, illetőleg cégekkel kell megkötni.

3. A Képviselő-testület úgy dönt, hogy konzorciumi szerződést köt Tanka Sándor egyéni vállalkozóval a kisújszállási székhelyű „Kisúj Étterem” felújítása (hrsz.: 2671) érdekében nettó 10.000.000.- Ft értékben, amelynek alapján Tanka Sándor vállalja, hogy konzorciumi tagként a pályázat kedvező elbírálása esetén saját erőként 5.000.000.- Ft-ot biztosít (50 %) és a vonatkozó projektelemet Kisújszállás Város Önkormányzatával közösen megvalósítja.

4. Képviselő-testület úgy dönt, hogy konzorciumi szerződést köt a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft-vel a Kisújszállási, Kálvin u. 4, 7, 11, 13. szám alatti épületek, valamint a Kálvin park helyrajzi számán található Szolgáltatóház mögötti üzletsor felújítása érdekében nettó 12.000.000.- Ft értékben, amelynek alapján a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft vállalja, hogy konzorciumi tagként a pályázat kedvező elbírálása esetén saját erőként 6.000.000.- Ft-ot biztosít (50 %) és a vonatkozó projektelemet Kisújszállás Város Önkormányzatával közösen megvalósítja.

5. A Képviselő-testület kijelenti, hogy a pályázat elutasítása esetén a konzorciumi megállapodás megszűnik és abból a szerződő felekre nézve nem származnak jogok és kötelezettségek.

6. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a konzorciumi megállapodásokat megkösse.

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
5. Polgármesteri Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztály
 

« Vissza
Vissza a főmenübe