298/2008. (VIII. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: HÖF-TEKI támogatásból megvalósuló járdaépítés tárgyú közbeszerzési eljárás megindításáról

298/2008. (VIII.28.) számú önkormányzati határozat
HÖF-TEKI támogatásból megvalósuló járdaépítés tárgyú közbeszerzési eljárás megindításáról

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárást jelen határozat mellékletét képező ajánlattételi felhívásnak a 2. pontban meghatározott ajánlattevők részére történő megküldésével megindítja.

2. Az ajánlattételi felhívást az alábbi ajánlattevőknek kell megküldeni legkésőbb 2008. szeptember 05-ig:
- Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.,
- Szabó Lajos ev.,
- K-Profil Kft.,
- KENARKISS Kft.
- COLAS Zrt.
- Magyar Aszfalt Kft.
- SWIETELSKY Kft.

3. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a közbeszerzési eljárásban a szükséges nyilatkozatok, tájékoztatók és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása során felmerülő egyéb dokumentumok aláírására. A polgármester jelen pontban meghatározott joga nem terjed ki a címben szereplő közbeszerzési eljárás tartalmának módosítására.
4. A Képviselő-testület a 3. pontban meghatározott tartalmi módosításnak tekinti különösen a közbeszerzési eljárásban (az ajánlattételi felhívásban) meghatározott szerződéses tárgyat, a szerződés mennyiségét, a szerződést biztosító mellékkötelezettségek típusát és mértékét, a bírálati szempontot (adott esetben az alszempontokat és a hozzá tartozó súlyszámokat) érintő módosítást.
5. A Képviselő-testület nem tekinti tartalmi módosításnak a 4. pontban felsorolt tartalmi elemeket nem érintő módosításokat, ide értve különösen a pénzügyi, gazdasági, illetve a műszaki, szakmai alkalmassági feltételek körében meghatározott mennyiségi követelményeket.
6. A Képviselő-testület a tárgy szerinti közbeszerzési eljárásban beérkezett ajánlatok elbírálása, írásbeli szakvélemény és döntési javaslat készítése érdekében a Kbt. 8. § (3) bekezdése alapján eseti Bíráló Bizottságot hoz létre. A Bíráló Bizottság feladatainak ellátására az alábbi személyeket kéri fel az önkormányzat:
- Laczka Sándor, útfelügyelő,
- Nyikos Csilla, városfejlesztési ügyintéző
- Dr. Kui Gábor, közbeszerzési referens.
7. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a közbeszerzési eljárás eredményessége érdekében a 6. pontban meghatározott személyeken túl további személyeket kérjen fel a Bíráló Bizottság tagjának.

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztály
5. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
 

« Vissza
Vissza a főmenübe