301/2008. (VIII. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Rákóczi utca 10. szám alatt lévő turisztikai fogadóközpont üzemeltetéséről

301/2008. (VIII.28.) számú önkormányzati határozat
a Rákóczi u. 10. szám alatt lévő turisztikai fogadóközpont üzemeltetéséről

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy – a „Korlátozott számban kiválasztott Helyi Akciócsoport helyi fejlesztési programjának megvalósítása /Önkormányzatok tulajdonában lévő korábbi funkciójukat elvesztett, kihasználatlan ingatlanok hasznosítása gazdasági, turisztikai és közösségi célokra/ Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő fejlesztése turisztikai fogadóközpont kialakításával„ címmel benyújtott pályázat alapján létrejött – a Rákóczi u. 10. szám alatt lévő turisztikai fogadóközpontot üzemeltetés céljára átadja, a strandfürdőt üzemeltető Kisújszállási Vízmű Kft, Kisújszállás, Vásár u. 64. részére a következő feltételekkel:

1.1. A fenti épület az AVOP azonosító 3.5.2-2006-09-0157/6.07 számú támogatási szerződésben (továbbiakban: támogatási szerződés) előírt célokra üzemeltethető.
1.2. Az üzemeltetésre átadott épületet 5 évig térítésmentesen, azt követően térítési díj fizetése ellenében biztosítja az önkormányzat.
1.3. A strandfürdő egész éves üzemeltetését meg kell oldani, a szükséges engedélyeket az üzemeltetőnek kell beszereznie.
1.4. Az önkormányzat az üzemeltetésért külön díjat nem fizet.
1.5. Az épület üzemeltetéséből származó bevételeket és kiadásokat az üzemeltető elkülönítetten köteles kezelni és a bevételeket teljes egészében az épület üzemeltetésére köteles fordítani.

2. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az 1. pontban meghatározottak alapján a gyógyvizű strandfürdő és az ehhez kapcsolódó vagyon üzemeltetéséről és használatba adásáról szóló megállapodást az üzemeltetővel módosítsa. A módosítást megelőzően a támogatási szerződés VII/5. pontja alapján a közreműködő szervezet (Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal, 1095 Budapest, Soroksári u. 22-24.) előzetes hozzájárulását meg kell kérni.

Határidő: a megállapodás megkötésére a közreműködő szervezet hozzájárulásától számított 15 nap,
               a közreműködő szervezet megkeresésére azonnal.
Felelős:   Kecze István polgármester
               Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Kisújszállási Vízmű Kft.
3. Polgármesteri Hivatal Építési és Városüzemeltetés Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
 

« Vissza
Vissza a főmenübe