329/2008. (IX. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: Kisújszállás város idegenforgalmi helyzetéről, a Tourinform Iroda működéséről, a marketing feladatok végrehajtásáról

329/2008. (IX.30.) számú önkormányzati határozat
Kisújszállás város idegenforgalmi helyzetéről, a Tourinform Iroda működéséről, a marketing feladatok végrehajtásáról


1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete elfogadja az előterjesztésben foglaltak szerinti beszámolót azzal, hogy azon rendezvények közé, ahonnan más településekről érkeztek vendégek városunkba kerüljön felvételre február hónapban, az Arany János Általános Iskola által szervezett számítástechnika verseny, továbbá az I. Városunk idegenforgalmáról, a.) Erzsébet Gyógyvízű Strandfürdő rész első mondata a következőképpen szóljon:
„A Kisújszállási Vízmű Kft-vel egyeztetve a 2008-as forgalmi és turisztikai adatok az alábbiak szerint alakultak, továbbá az előző néhány év során az ismertség és a turizmus fejlesztésért a következő lépések történtek: …„

2. A képviselő-testülete megköszöni Janó Lajos, Művelődési és Ifjúsági Központ igazgatójának és munkatársainak, valamint Majláth Emese, Tourinform Iroda vezető eddig végzett munkáját.

3. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Berekfürdő központtal létrejövő turisztikai desztináció menedzsment szervezethez kíván csatlakozni. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy Cséti Attila polgármestert (Berekfürdő) a határozati javaslat megküldésével tájékoztassa az önkormányzat állásfoglalásáról.
 

               Határidő:    2008. október 3.
               Felelős:      Kecze István polgármester


Erről értesül:
1. Cséti Attila, Berekfürdő Község Polgármestere
2. Cseh Sándor, Túrkeve Város Polgármester
3. Janó Lajos, a Művelődési és Ifjúsági Központ igazgatója
4. Majláth Emese, a Tourinform Iroda vezetője
5. Szepesi Jenő, a Környezetvédelmi, Vízgazdálkodási és Mezőgazdasági Bizottság elnöke
6. Gönczi Károly, a Művelődési, Oktatási és Ifjúsági Bizottság elnöke
 

« Vissza
Vissza a főmenübe