333/2008. (IX. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: Kisújszállás Város DK-i és DNY-i belvízöblözeteinek rekonstrukciója tárgyú beruházás tervezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás megindítására

333/2008. (IX.30.) számú önkormányzati határozat
Kisújszállás Város DK-i és DNY-i belvízöblözeteinek rekonstrukciója tárgyú beruházás tervezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás megindítására

 

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a címben szereplő közbeszerzési eljárást jelen határozat mellékletét képező ajánlattételi felhívásnak a Közbeszerzések Tanácsának Szerkesztőbizottsága részére történő megküldésével megindítja.


2. Az ajánlati felhívást a Közbeszerzések Tanácsának Szerkesztőbizottsága részére legkésőbb 2008. október 3-ig kell megküldeni.


3. A Képviselő-testület a részvételi felhívás közzétételéhez szükséges, a Közbeszerzések Tanácsa számára fizetendő szerkesztési díjat, valamint a közbeszerzési eljárásban felmerülő, a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény szerint az eljárás fajtájától függően kötelezően közzéteendő hirdetmények – például tájékoztató az eredményhirdetésről, a szerződés módosításáról, illetve a szerződés teljesítéséről – szerkesztési díjait biztosítja.


4. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a közbeszerzési eljárásban a szükséges nyilatkozatok, tájékoztatók és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása során felmerülő egyéb dokumentumok aláírására. A polgármester jelen pontban meghatározott joga nem terjed ki a címben szereplő közbeszerzési eljárás tartalmának módosítására.


5. A Képviselő-testület a 3. pontban meghatározott tartalmi módosításnak tekinti különösen a közbeszerzési eljárásban (az ajánlattételi felhívásban) meghatározott szerződéses tárgyat, a szerződés mennyiségét, a szerződést biztosító mellékkötelezettségek típusát és mértékét, a bírálati szempontot (adott esetben az alszempontokat és a hozzá tartozó súlyszámokat) érintő módosítást.


6. A Képviselő-testület nem tekinti tartalmi módosításnak a 4. pontban felsorolt tartalmi elemeket nem érintő módosításokat, ide értve különösen a pénzügyi, gazdasági, illetve a műszaki, szakmai alkalmassági feltételek körében meghatározott mennyiségi követelményeket.


7. A képviselő-testület a tárgy szerinti közbeszerzési eljárásban beérkezett ajánlatok elbírálása, írásbeli szakvélemény és döntési javaslat készítése érdekében a Kbt. 8. § (3) bekezdése alapján eseti Bíráló Bizottságot hoz létre. A Bíráló Bizottság feladatainak ellátására az alábbi személyeket kéri fel az önkormányzat:
- Nagy István Zoltán, a Pénzügyi és Gazdálkodási Bizottság elnöke
- Dr. Stiegler Erzsébet, jogi-közbeszerzési szakértő
- Dr. Kui Gábor, a városfejlesztési osztály vezetője, közbeszerzési referens
- Máté Ottó, a Környezetvédelmi, Vízgazdálkodási és Mezőgazdasági Bizottság tagja
- Oros Imre, a Környezetvédelmi, Vízgazdálkodási és Mezőgazdasági Bizottság tagja
 

8. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a közbeszerzési eljárás eredményessége érdekében a 7. pontban meghatározott személyeken túl további személyeket kérjen fel a Bíráló Bizottság tagjának.

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztály
5. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
 

« Vissza
Vissza a főmenübe