357/2008. (X. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: a köztemető fenntartási feladat ellátásáról és az urnatároló helyek díjának megállapításáról szóló 54/2005. (XII.2.) önkormányzati rendelettel kapcsolatban érkezett törvényességi észrevételről

357/2008. (X.28.) számú önkormányzati határozat
a köztemető fenntartási feladat ellátásáról és az urnatároló helyek díjának megállapításáról szóló 54/2005. (XII.2.) önkormányzati rendelettel kapcsolatban érkezett törvényességi észrevételről 


1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete az Észak-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségétől- dr. Csíkos Zoltán hivatalvezető-helyettes úrtól 2008. szeptember 23-án, a 02-1851/2008. számon - a köztemető fenntartási feladat ellátásáról és az urnatároló helyek díjának megállapításáról szóló 54/2005. (XII.2.) önkormányzati rendelettel (továbbiakban: Ör.) kapcsolatban - érkezett törvényességi észrevétellel egyetért, ahhoz kapcsolódóan a következő döntést hozza:

A temetőkről és temetkezésről szóló 1999. évi XLIII. törvény (továbbiakban: törvény) 40.§ (2) bekezdésében foglalt díjfajták díjmértékével kiegészítését szükségesnek tartja és tárgyalást kezdeményez a Kisújszállási Református Egyházközséggel, mint a köztemető üzemeltetési és fenntartási feladatait ellátó tulajdonossal, az üzemeltetési és fenntartási költségek, valamint a közöttünk lévő megállapodás pontosítása érdekében.


2. A Polgármesteri Hivatal a fentiekről az Észak-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségét soron kívül tájékoztatja.
Felelős: dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
Határidő: azonnal

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal szervezési osztálya
4. Polgármesteri Hivatal építési és városüzemeltetési osztálya


 

« Vissza
Vissza a főmenübe