366/2008. (XI. 25.) önkormányzati határozat
Tárgy: a hulladékgazdálkodásról szóló 21/2003. (V.30.) önkormányzati rendelettel kapcsolatban érkezett törvényességi észrevételről


366/2008. (XI.25.) számú önkormányzati határozat
a hulladékgazdálkodásról szóló 21/2003. (V.30.) önkormányzati rendelettel kapcsolatban érkezett törvényességi észrevételről 


1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete az Észak-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségétől- dr. Csíkos Zoltán hivatalvezető-helyettes úrtól 2008. október 10-én, a 02-17802008. számon – a hulladékgazdálkodásról szóló 21/2003.(V.30.) önkormányzati rendelettel (továbbiakban: rendelet) kapcsolatban - érkezett törvényességi észrevétellel egyetért, ahhoz kapcsolódóan a következő döntést hozza:

A rendelet törvénysértő 13. § (2) bekezdésének módosítását előkészíti a szerint, hogy ha az ingatlan tulajdonosa nem köti meg a közszolgáltatási szerződést az esetben szolgáltatási díjként a 120 literes gyűjtőedényzet alapul vételével számított közszolgáltatási díjat köteles megfizetni, amely közszolgáltatási díj - az alkalmazott kéttényezős díj esetén – a rendelkezésre állási díj és az ürítési díj összegét jelenti.
Felelős: dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
Határidő: azonnal

2. A Polgármesteri Hivatal a fentiekről az Észak-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltségét, továbbá a város lakosságát tájékoztatja.
Felelős: dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
Határidő: azonnal

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr.Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal szervezési osztálya
4. Polgármesteri Hivatal építési és városüzemeltetési osztálya

 

« Vissza
Vissza a főmenübe