383/2008. (XI. 25.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Társadalmi Megújulás Operatív Program „TÁMOP-3.2.4/08/01 kódszámú „Tudásdepó – Expressz”-A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése című pályázat benyújtásáról

383/2008. (XI.25.) számú önkormányzati határozat
a Társadalmi Megújulás Operatív Program „TÁMOP-3.2.4/08/01 kódszámú „Tudásdepó – Expressz”-A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése című pályázat benyújtásáról


1. Kisújszállás Város Önkormányzata pályázatot nyújt be a Társadalmi Megújulás Operatív program keretében meghirdetett a „Tudásdepó – Expressz”-A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázati felhívásra.

2. Kisújszállás Város Önkormányzatának képviselő testülete hozzájárul a konzorcium megalakításához és felhatalmazza a polgármestert a konzorciumi együttműködési megállapodás megkötésére.

3. A képviselő-testület megbízza a polgármestert a pályázat elkészítésével, benyújtásával és felhatalmazza a pályázathoz szükséges nyilatkozatok aláírására.
Felelős: Kecze István polgármester
Dr Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
Határidő: 2008. január 12.


Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

 

« Vissza
Vissza a főmenübe