20/2009. (I. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a 2009. évi motorostalálkozó megrendezéséről


20/2009. (I.27.) számú önkormányzati határozat
a 2009. évi motorostalálkozó megrendezéséről 


1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a 2009. évben - még utolsó alkalommal - lehetőséget biztosít a XVII. Nemzetközi Motoros Találkozó hagyományos módon, az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő területén történő megrendezéséhez.

2. A GRIFF M.C és a Kisújszállási Vízmű Kft. között megkötendő bérleti szerződés tervezetét hozzájárulás céljából legkésőbb a 2009. márciusi soros ülésén meg kívánja ismerni.
A képviselő-testület javasolja, hogy a két fél közötti szerződésben kerüljön rögzítésre az, hogy nyitvatartási időben, napijeggyel mindenki fürödhet, a burkolt felületeken, a medencék mellé, a gépház környékére nem lehet motort bevinni és elhelyezni, a fürdő rendeltetésszerű használata, a járható felületeket szalaggal történő körbekerítése, a csónakázó tóhoz több mellény, mentőöv biztosítása és mentőcsónak elhelyezése. A Motoros Klub által felajánlott további feltételekkel is egészüljön ki a szerződés, amely a biztonsági szolgálatra, a higiéniai feltételekre, a mobil WC-k biztosítására és a parkolás biztosítására vonatkozik.

3. Ezzel egyidejűleg a 253/2008. (VI.24.) számú önkormányzati határozatát hatályon kívül helyezi.

Felelős: Kecze István polgármester
Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
Határidő: 2009. február 28.

4. A képviselő-testület 2010-ben – a Motoros Találkozó megrendezéséhez - az Illéssy és Arany János utca sarkán lévő ingatlan-együttest ajánlja fel helyszínnek, amennyiben ott nem indul beruházás.

Erről értesül: 1. Kecze István polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztály
4. Kisújszállási Vízmű Kft.
5. GRIFF M.C

 

« Vissza
Vissza a főmenübe