50/2009. (II. 24.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő területén található B-110-es jelű hévízkút CO2 (szén-dioxid) kibocsátásának értékesítésére


50/2009. (II. 24.) számú önkormányzati határozat
az Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő területén található B-110-es jelű hévízkút CO2 (szén-dioxid) kibocsátásának értékesítésére

1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a kisújszállási Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő területén található B-110-es jelű hévízkútra vonatkozó CO2 (szén-dioxid) csökkentési kvótát, mint a kút tulajdonosa értékesíti a jelen határozatban foglalt feltételekkel.

2. A Képviselő-testület kijelenti, hogy addig nem teljesít adatszolgáltatást (monitoring tevékenység és hitelesítés) a tárgy szerinti kvóta értékesítéséhez, amíg írásban nem kap garanciát arra, hogy a kvóta értékesítése megfelel a vonatkozó hatályos jogszabályi előírásoknak.

3. A Képviselő-testület kijelenti, hogy igényt tart a kvóta értékesítéséből származó bevétel 50 %-ára.

4. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a jelen határozat mellékletét képező szándéknyilatkozatot aláírja és a szerződés megkötéséhez szükséges tárgyalásokat lefolytassa az Enviroinvest Kft.-vel – figyelemmel jelen határozat rendelkezéseire.
Határidő: 2009. június 30.
Felelős: Kecze István polgármester

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
4. Polgármesteri Hivatal Építési és Városüzemeltetési Osztály
5. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya

Az 50/2009. (II. 24.) számú önkormányzati határozat melléklete

SZÁNDÉKNYILATKOZAT

a „Geotermális Metángáz Hasznosítási Projekt”-ben való részvételről és
az Enviroinvest Kft-vel, mint Projekt-tulajdonossal szerződéskötésről
ERU értékesítésére

 

Alulírott Kecze István., Kisújszállás Város Önkormányzatának, mint a kisújszállási Erzsébet Gyógyvizű Strandfürdő területén található B-110-es jelű hévízkút tulajdonosának képviselőjeként nyilatkozom, hogy Kisújszállás Város Önkormányzata az ENVIROINVEST Kft. tulajdonát képező „Geotermális Metángáz Hasznosítási Projekt”-ben, mint a projektben szereplő termálkút/kutak tulajdonosa részt kíván venni és a projekt megvalósításából származó kibocsátás-csökkentési egység (ERU) értékesítésére az Enviroinvest Kft-vel szerződést köt.
Kijelentem továbbá, hogy jelen szándéknyilatkozat kizárólag Kisújszállás Város Önkormányzata Képviselő-testületének …/2009. (II.24.) számú önkormányzati határozatával együtt, az abban foglaltak figyelembe vételével érvényes.


Kisújszállás, 2009. február 24.

 

………………………………………
Cégszerű aláírás

 

 

 

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe