78/2009. (III. 31.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Kisújszállási Térségi Szociális Otthon és Alapszolgáltatási Központ Bölcsőde telephelyének infrastrukturális fejlesztésére irányuló 8/2009. (II. 26.) ÖM rendeletben foglalt pályázat benyújtásáról


78/2009 (III.31.) számú önkormányzati határozat
a Kisújszállási Térségi Szociális Otthon és Alapszolgáltatási Központ Bölcsőde telephelyének infrastrukturális fejlesztésére irányuló 8/2009. (II. 26.) ÖM rendeletben foglalt pályázat benyújtásáról

Kisújszállás Város Önkormányzata úgy dönt, hogy:

1. Hozzájárul pályázat benyújtásához a Kisújszállási Térségi Szociális Otthon és Alapszolgáltatási Központ Bölcsőde telephelyének infrastrukturális fejlesztésére támogatás elnyerése érdekében.

2. A Képviselő-testület a fejlesztés költségének 4 796 638.- Ft saját erő részét a Kisújszállás Város Önkormányzatának 2009. évi költségvetési rendelete R./6/a sz. melléklet felhalmozási céltartalék 12. cím, 1. alcím, 1. szám kötvényforrás le nem kötött összegének céltartalékba helyezése előirányzat terhére biztosítja.

3. A Képviselő-testület felhatalmazza a Karcagi Többcélú Kistérségi Tárulás elnökét a tárgy szerinti pályázat benyújtására és a pályázat benyújtásához szükséges melléklet szerinti nyilatkozatok aláírására.

4. Jelen pályázat esetében pályázati díjat nem kell fizetni.

Felelős: Kecze István polgármester
Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
Határidő: 2009. április 3.

Erről értesül:
1.) Kecze István polgármester
2.) Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3.) Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
4.) Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
5.) Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás

A 78/2009.(III.31.) számú önkormányzati határozat melléklete

 

NYILATKOZAT


Alulírott Dr. Fazekas Sándor, mint a Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsának Elnöke a „bölcsődék és közoktatási intézmények infrastrukturális fejlesztése, valamint közösségi buszok beszerzése támogatás igénybevételének részletes feltételeiről szóló 8/2009. (II.26.) ÖM rendeletben foglalt támogatás igénylésére kiírt pályázat benyújtása érdekében ezúton nyilatkozom, hogy annak pozitív elbírálása esetén a támogatásból megvalósuló Kisújszállási Térségi Szociális Otthon és Alapszolgáltatási Központ Bölcsőde telephelyét érintő beruházást a Társulás 5 évig az eredeti rendeltetésének megfelelően hasznosítja, a feladatellátási helyet 5 évig nem szünteti meg, illetve nem adja át az intézmény fenntartói jogát nem állami fenntartó részére.

 

Karcag, 2009. március 31.

 


Dr. Fazekas Sándor
Társulási Tanács Elnöke

 

NYILATKOZAT

 

Alulírott Dr. Fazekas Sándor, mint a Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsának Elnöke a bölcsődék és közoktatási intézmények infrastrukturális fejlesztése, valamint közösségi buszok beszerzése támogatás igénybevételének részletes feltételeiről szóló 8/2009. (II.26.) ÖM rendelet felhívására támogatási igény benyújtásával kapcsolatban kijelentem, hogy a Kisújszállási Térségi Szociális Otthon és Alapszolgáltatási Központ Bölcsőde telephelyének esetében férőhely hiányában 2007. és 2008. évben nem került gyermek elutasításra.

 

Karcag, 2009. március 31.

 


Dr. Fazekas Sándor
Társulási Tanács Elnök

 

« Vissza
Vissza a főmenübe