106/2009. (IV. 28.) önkormányzati határozat
Tárgy: a TÁMOP 3.3.3 jelzésű, az „Integrációs közoktatási referencia intézmények minőségbiztosítása, szakmai szolgáltató hálózatokkal történő együttműködésük támogatása” című pályázat benyújtásáról

106/2009. (IV. 28.) sz. önkormányzati határozat
a TÁMOP 3.3.3 jelzésű, az „Integrációs közoktatási referencia intézmények minőségbiztosítása, szakmai szolgáltató hálózatokkal történő együttműködésük támogatása” című pályázat benyújtásáról

1. Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete támogatja, hogy a fenntartásában működő Kossuth Lajos Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon mint konzorciumvezető a TÁMOP 3.3.3 jelzésű, az „Integrációs közoktatási referencia intézmények minőségbiztosítása, szakmai szolgáltató hálózatokkal történő együttműködésük támogatása” című pályázati kiírásra pályázatot nyújtson be.

2. A Képviselő-testület egyetért azzal, hogy a fenntartásában működő Városi Óvodai Intézmény az 1. pontban megnevezett pályázatban konzorciumi partnerként részt vegyen.

3. A Képviselő-testület tudomásul veszi, hogy az 1. pontban megnevezett pályázati projekt utófinanszírozással működik, és előlegként a támogatási összeg 35%-a hívható le.

4. Az utófinanszírozás miatt a Képviselő-testület vállalja a pályázati projekt költségeinek megelőlegezését a fenntartásában működő közoktatási intézmények számára.
Felelős: Kecze István polgármester
Határidő: 2011. szeptember 30.

5. Nyertes pályázat esetén előlegként a támogatási összeg 35%-át le kell hívni. A pályázati projekt megkezdése a támogatási szerződés megkötése után történhet.
Felelős: Varga Vincéné és Janóné Rácz Ildikó intézményvezetők
Határidő: az előleg lehívásának a projektben meghatározott határideje

6. A Képviselő-testület a határozat melléklete szerinti nyilatkozatot teszi és felhatalmazza a polgármestert a nyilatkozat aláírására.
Felelős: Kecze István polgármester
Határidő: 2009. május 15.

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Gönczi Károly bizottsági elnök
3. Kossuth Lajos Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon
4. Városi Óvodai Intézmény
5. Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
6. Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya
7. Polgármesteri Hivatal Intézményi Osztálya


Melléklet a 106/2009.(IV.28.) számú önkormányzati határozathoz

 

FENNTARTÓI SZÁNDÉKNYILATKOZAT

Az "Integrációs gyakorlatot folytató iskolák minőségbiztosítása, szakmai szolgáltatókkal történő együttműködésük támogatása"

című pályázathoz

Alulírott…………………………………… (intézmény/szervet neve) képviselője ismerem és
támogatom a fent megjelölt program célkitűzéseit.
A………………………………………….. (a pályázó neve) által benyújtott……………………………………………………….(című) pályázat megvalósítását támogatom.

A projektzárást követő három évig, a fenntarthatóság biztosítását az alábbiak szerint vállalom:
- a pedagógusjelölt hallgatók szakszerű hospitációját, illetve összefüggő egyéni iskolai gyakorlatát koordináló vezető tanár, valamint a hallgatók csoportos és önálló tanítási gyakorlatát segítő maximum öt pedagógus munkája elismerésének biztosítása a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 77. § (1) szerint: „A közalkalmazottat a munkáltató meghatározott munkateljesítmény elérésének, illetve átmeneti többletfeladatok - ide nem értve az átirányítást - teljesítésének ösztönzésére a megállapított személyi juttatások előirányzatán belül egyszeri, vagy meghatározott időre szóló, havi rendszerességgel fizetett kereset-kiegészítésben részesítheti."
A kereset-kiegészítés összege legalább havi 30.000 Ft/pedagógus
Aláírás ( a nevet és a beosztást kérjük nyomtatott formában is feltüntetni!)
 

Pecsét helye

Dátum:…………………………………………..
 

Kecze István
polgármester
 

« Vissza
Vissza a főmenübe