201/2009. (VI. 30.) önkormányzati határozat
Tárgy: a költségvetési szervek és az önkormányzat által alapított gazdasági társaságok által ellátott feladatok átfogó felülvizsgálatáról, az önkormányzati vagyon üzemeltetésének, használatának és kezelésének áttekintéséről

201/2009. (VI.30.) számú önkormányzati határozat
a költségvetési szervek és az önkormányzat által alapított gazdasági társaságok által ellátott feladatok átfogó felülvizsgálatáról, az önkormányzati vagyon üzemeltetésének, használatának és kezelésének áttekintéséről

Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete a költségvetési szervek és az önkormányzat által alapított gazdasági társaságok által ellátott feladatok átfogó felülvizsgálatáról, az önkormányzati vagyon üzemeltetésének, használatának és kezelésének áttekintéséről szóló – IFUA Horváth & Partners Kft. (1119 Budapest, Fehérvári u. 79.) által készített – tanulmányt elfogadja és a tanulmányban megfogalmazottak alapján a következő döntést hozza.

1. A képviselő-testület szükségesnek tartja a döntéshozatalhoz a tanulmányban megfogalmazott minden opció modellezését, érintettekkel való egyeztetését.

2. A képviselő-testület megbízza a polgármestert és a címzetes főjegyzőt, hogy a hivatal, az intézmények és a gazdasági társaságok bevonásával dolgozza ki a választott, az 1. pontban meghatározott feladatok megvalósításához szükséges létszám, szervezeti és egyéb feltételeket, és a javaslatot terjessze a képviselő-testület elé.
Határidő: a 2009.októberi testületi ülés
Felelős: Kecze István polgármester
Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

3. Amennyiben szükséges az alapító okiratok módosítására vonatkozó javaslatot el kell készíteni.
Határidő: a 2009. novemberi testületi ülés
Felelős: Kecze István polgármester
Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző

Erről értesül:
1. Kecze István polgármester
2. Dr. Kittlinger Ilona címzetes főjegyző
3. valamennyi önkormányzati intézmény vezetője
4. Kisújszállási Városgazdálkodási Kft.
5. Kisújszállási Vízmű Kft.
6. Polgármesteri Hivatal valamennyi osztálya
 

« Vissza
Vissza a főmenübe