288/2009. (IX. 29.) önkormányzati határozat
Tárgy: az úszásoktatásról


288/2009. (IX.29.) számú önkormányzati határozat
az úszásoktatásról


1.) Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete az úszásoktatás elősegítéséről szóló, 234/2008. (VI.24.) számú önkormányzati határozatával biztosított úszásoktatás eredményességéről tájékoztatást kapott. A Képviselő-testület továbbra is biztosítja a nevezett határozatában megfogalmazott lehetőséget, ugyanakkor felhívja a fenntartásában működő általános iskolák igazgatóit az úszásoktatásra biztosított órák maximális kihasználására és az eredményesség javítására, illetve ugyanezt kéri a kisújszállási Török Pál Református Általános Iskolától is.

2.) A képviselő-testület az 1. pontban megnevezett határozat alapján szervezett úszásoktatás eredményességéről a 2010. évtől kezdődően minden év októberében – a hagyományos tanévi tájékoztatók keretében – tájékoztatást kér.
Határidő: folyamatos
Felelősök: Varga Vincéné és Nagy Lajos igazgatók

A képviselő-testület kéri, hogy az önkormányzati intézmények és a Török Pál Református Általános Iskola intézményvezetői és testnevelői, valamint az önkormányzat képviselői konkretizálják és dolgozzák ki az általános iskolai úszásoktatás mérhető szakmai kritériumait.
Határidő: 2009. november 20.


Erről értesülnek:
1./ Kecze István polgármester
2./ Arany János Általános Iskola
3./ Török Pál Református Általános Iskola
4./ Kossuth Lajos Általános Iskola, Pedagógiai Szakszolgálat és Diákotthon
5./ Kisújszállási Vízmű Kft.
6./ Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztálya
7./ Polgármesteri Hivatal Intézményi Osztálya
 

« Vissza
Vissza a főmenübe