389/2008. (XI. 27.) önkormányzati határozat
Tárgy: a Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulás létrehozására megkötött megállapodás és a társulás alapító okiratának módosítására


389/2008. (XI.27.) számú önkormányzati határozat
a Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulás létrehozására megkötött megállapodás és a társulás alapító okiratának módosítására

1. Kisújszállás Város Önkormányzata egyetért a Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulás megalakítására vonatkozó megállapodás alábbiak szerinti 5./a ponttal történő módosításával:
„5./a A társulás tagjai által fenntartott, a társulás részét képező iskolák nevét, címét, OM azonosítóját és telephelyeiket a megállapodás melléklete tartalmazza.”

2. Kisújszállás Város Önkormányzata egyetért a Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulás megalakítására vonatkozó megállapodásnak – ezen határozathoz 1. sz. mellékletként csatolt – „A Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulás létrehozására kötött megállapodás melléklete” című melléklettel történő módosításával. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az egységes szerkezetbe foglalt megállapodás aláírására.
Határidő: 2008. november 28.
Felelős: Kecze István pogármester

3. Kisújszállás Város Önkormányzata egyetért a Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulás alapító okiratának az „Alapító szervek és címük” felsorolást követően az alábbi mondattal történő módosításával:
„A társulás tagjai által fenntartott, a társulás részét képező iskolák nevét, címét, OM azonosítóját és telephelyeiket az alapító okirat melléklete tartalmazza.”

4. Kisújszállás Város Önkormányzata egyetért a Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulás alapító okiratának – ezen határozathoz 2. sz. mellékletként csatolt – „A Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulás alapító okiratának melléklete” című melléklettel történő módosításával. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az egységes szerkezetbe foglalt alapító okirat aláírására.
Határidő: 2008. november 28.
Felelős: Kecze István pogármester

Erről értesül:
1. Fejér Andor, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Elnöke, 5000 Szolnok, Kossuth u. 2.
2. Szűcs Gyula, a Társulás munkaszervezetének igazgatója, 5000 Szolnok, Mária u. 19.
3. Dr. Wirth István, a Jász-Nagykun-Szolnok Szakképzés-szervezési Társulás elnöke
5000 Szolnok, Mária u. 19.
4. Kecze István polgármester
5. Gönczi Károly bizottsági elnök, a Társulási Tanács tagja
6. Szabó Tamás igazgató, Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium
7. Debreczeny Zoltán igazgató, Illéssy Sándor Szakközép- és Szakiskola
8. Polgármesteri Hivatal Intézményi Osztálya

Kmf.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe