7/2011. (I. 25.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Arany János Városi Könyvtár és a Művelődési és Ifjúsági Központ továbbképzési és beiskolázási tervének fenntartói jóváhagyásáról

7/2011. (I.25.) számú önkormányzati határozat
az Arany János Városi Könyvtár és a Művelődési és Ifjúsági Központ továbbképzési és beiskolázási tervének fenntartói jóváhagyásáról
 
1./ Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja az Arany János Városi Könyvtár 1. számú melléklet szerinti beszámolóját, s a 2007. január 1 – 2013. december 31-i időszakra szóló továbbképzési tervén nem módosít.
 
2./ Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a kulturális szakemberek szervezett képzési rendszeréről, követelményeiről és a képzés finanszírozásáról szóló 1/2000. (I. 14.) NKÖM rendelet 4. § (6) bekezdése alapján a Művelődési és Ifjúsági Központ 2007. január 1 – 2013. december 31-i időszakra szóló továbbképzési tervének módosítását a 2. számú melléklet szerint jóváhagyja.
 
3./ A Képviselő-testület a Művelődési és Ifjúsági Központ beiskolázási tervét a 3. számú melléklet szerinti formában jóváhagyja.
 
4./ A Képviselő-testület a 4. számú melléklet szerint jóváhagyja az F-KÉPZ igénylőlapot, és megbízza a polgármestert a támogatási igény benyújtásával.
 
Felelős:                        Kecze István polgármester
Határidő:         2011. február 28.
 
Erről értesül: 1./ Kecze István polgármester
                        2./ Arany János Városi Könyvtár
                        3./ Művelődési és Ifjúsági Központ
                        4./ Polgármesteri Hivatal Intézményi Osztálya

« Vissza
Vissza a főmenübe