34/2011. (II. 22.) önkormányzati határozat
Tárgy: az Arany János Városi Könyvtár, valamint a Művelődési és Ifjúsági Központ 2011. évi munkatervének fenntartói jóváhagyásáról

 

34/2011.(II.22.) számú önkormányzati határozat
az Arany János Városi Könyvtár, valamint a Művelődési és Ifjúsági Központ 2011. évi munkatervének fenntartói jóváhagyásáról
 
  1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az 1. számú melléklet szerint határozza meg az Arany János Városi Könyvtár 2011. évre szóló könyvtárhasználati szabályzatát. Megbízza az intézmény igazgatóját, hogy a Kisbíró hírlevél következő számában a lakosságot tájékoztassa a szolgáltatási díjakról és kedvezményekről.
                        Határidő: 2011. március 5.
Felelős: Gubuczné Tomor Mária igazgató
 
  1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete jóváhagyja az Arany János Városi Könyvtár 2011. évi munkatervét a 2. számú melléklet szerint.
 
  1. Kisújszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 3. számú melléklet szerint jóváhagyja a Művelődési és Ifjúsági Központ 2011. évre szóló éves munkatervét, mely tartalmazza az intézmény használati rendjét is. Megbízza az intézmény igazgatóját, hogy a Kisbíró hírlevél következő számában a lakosságot tájékoztassa a nyitva tartási rendről.
                        Határidő: 2011. március 5.
Felelős: Janó Lajos igazgató
 
 
Erről értesül:
  1. Kecze István polgármester
  2. Gubuczné Tomor Mária, az Arany János Városi Könyvtár igazgatója
  3. Janó Lajos, a Művelődési és Ifjúsági Központ igazgatója
  4. Polgármesteri Hivatal Intézményi Osztálya

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe