480/2011. (VIII. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Polgármesteri Hivatal és a Vállakozók házának takarítása a Zöldpark Kft. által

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete
480/2011. (VIII.25.) Gye. Kt. határozata
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX tv. 2/A. §-ban foglaltakra figyelemmel, az Önkormányzat tulajdonában álló Gyomaendrőd Szabadság tér 1. sz. alatti illetve a Gyomaendrőd Hősök út 56. sz. alatti épületek takarításáról úgy gondoskodik, hogy a feladat ellátására utasítja a kizárólagos tulajdonában álló Zöldpark Nonprofit Kft-t. A feladat teljesítéséért havi 300.000 Ft+ÁFA összeget ad át a Kft-nek. A Kft. az alábbiak szerint köteles eleget tenni az utasításban foglaltaknak:
A tevékenységet 16.00 órától kezdheti meg azokban az irodákban, ahol már munkavégzés nem folyik. A Polgármesteri Hivatal képviselője legkésőbb 18,30-kor köteles minden irodát szabaddá tenni, amennyiben munkarendváltozás miatt fentieket legalább 50%-ban nem tudja biztosítani, úgy erről 48 órával előbb értesíteni köteles a Kft-t. Az irodákat, illetve tanácskozó termeket, melyek nem kerültek átadásra 18,30-ig a következő rendes munkanapi ütem keretén belül, vagyis 16,00-tól köteles kitakarítani. A takarítás ideje alatt a takarításra átadott irodák berendezési tárgyaiért felel, illetve felelősséggel tartozik az irodák valamint az épület zárásáért, a villamos energiával működő berendezési tárgyak kikapcsolásáért. (kivéve azokat, amelyek folyamatos működése szükséges)
Reggel 6,00 órától 7,30 óráig is végezhet takarítási tevékenységet az irodákban, de a Hivatal munkakezdési idejére köteles az épületet és az irodákat kinyitni.
Amennyiben a takarítási munkák befejeztével a Polgármesteri Hivatal dolgozói közül még munkát végeznek a takarító személyzet az irodák és aktuális épületszárny zárását átruházza az épületben tartózkodó hivatali dolgozóra, aki azt köteles aláírásával igazolni a takarító munkanaplójában. Abban az esetben, ha a munkakezdés alkalmával nyitott helyiségeket talál, arról köteles a Polgármesteri Hivatal vezetőjét, illetve helyettesét haladéktalanul értesíteni.
A Kft. a tevékenységet csak olyan alkalmazottakkal végeztetheti, akik erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek. A feladatot teljesítő alkalmazottak a Polgármesteri Hivatal képviselője előtt és jelenlétében köteles tevékenységének megkezdése előtt titoktartási nyilatkozatot tenni.

« Vissza
Vissza a főmenübe