111/1999. (IV. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Egészséges ivóvízellátás befejező munkáiról szóló beszámoló elfogadása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

111/1999. (IV.29.) KT számú határozata

 

 

1./ Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete az 1999. április 14-én kelt, az ivóvízellátás beruházási munkáiról, feladatairól szóló előterjesztés beruházással kapcsolatos tájékoztatását elfogadja.

 

2./ Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete jóváhagyja az ivóvízellátás beruházási munkáiról készült előterjesztés IV. ütemében előirányzott fejlesztéseket azzal, hogy a vállalkozói szerződések csak akkor köthetők meg, ha a Békés Megyei Vízművek Vállalattal a támogatás átadására vonatkozó megállapodás megkötésre kerül.

 

3./ Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a beruházás megvalósításához a saját forrás igényt az 1999. évi költségvetésében, illetve az áthúzódó munkák vonatkozásában azok forrásvonzatát a 2000. éves költségvetésében biztosítja.

A képviselő- testület felhatalmazza polgármesterét a fentiekkel kapcsolatos intézkedések megtételére, a szerződések, illetve a Békés Megyei Vízművek Vállalattal megkötendő megállapodás aláírására.

 

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

Határidő: értelem szerint

4./ Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy a város egészséges ivóvízellátására vonatkozó megállapodások megkötéséről és az elnyert és szükséges címzett támogatás különbözetének visszamondásáról a polgármester a Képviselő-testület május 27-i ülésén adjon tájékoztatást.

 

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

Határidő: 1999. május 27.

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe