28/2004. (I. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Kis Sándor részére a Liget-fürdő területéből 293 m2 tartós használatba adása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

28/2004. (I.29.) KT sz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete engedélyezi, hogy Kis Sándor Gyomaendrőd, Erzsébet liget u. 2. szám alatti vállalkozó részére a 1298 hrsz-ú kemping területéből az ingatlant üzemeltető Gyomaendrődi Liget Fürdő Kft. összesen 293 m2-t tartósan használatba adjon az alábbi feltételek mellett:

 

1. A tartós területhasználatról szóló bérleti szerződés megkötésének feltétele a jogerős építési engedély.

2. A tartós területhasználat időtartama: 25 év.

3. A bérleti díj: 2.000,-Ft/m2/év, amely a KSH által közzétett infláció mértékével évente emelésre kerül.

4. A 293 m2 tartós használatra szánt terület kijelölésének összhangban kell lenni a Liget Fürdő Semmelweis utca felöli új bejárat kialakításával.

5. A szerződésben a területhasználónak kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy a jogerős építési engedély megszerzését követően 2 éven belül befejezi az építkezést, ellenkező esetben a szerződés megszűnik a terület eredeti állapotának helyreállítása mellett.

6. A kemping területére az építményen keresztül nem történhet vendégbeléptetés, illetve mellette nem létesíthető bejárat.

 

A bérleti szerződés megkötése előtt Kis Sándornak be kell mutatnia az épület előzetes építési engedély tervét. A bemutatott építési engedély terv alapján a bizottságok tárgyalják újra Kis Sándor kérelmét, a bérleti szerződés feltételeit, és javaslataikat terjesszék a Képviselő-testület elé.

 

Határidő: 2004. március 25.

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe