157/2004. (V. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Erzsébet ligetben lévő kézilabda pálya használatba adása skate park kilakaítása céljából

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

157/2004. (V. 27.) KT sz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzata, a tulajdonában lévő 1243/3 hrsz.-ú Erzsébet ligetben lévő kézilabda pályát Kovács Erika és Varjú Tamás részére használatba adja Skate park kialakítása céljából az alábbi feltételek mellett:

1. Gyomaendrőd Város Önkormányzata a pálya fenntartásához, működtetéshez nem biztosít forrást.

2. A területhasználati szerződés megkötése a tevékenységért és a működésért felelősséget vállaló személlyel, vagy szervezettel történhet.

3. A használatba adás időtartama: 5 év.

4. A használatba adás ingyenes.

5. Használatba vevő az ingatlanon csak a használatba adó előzetes írásos engedélyével végezhet építési és egyéb - a pálya eredeti állapotát megváltoztató - munkákat. A pályán csak a sporttevékenység kiszolgálásához szükséges egyéb mobil építményeket helyezhet el ideiglenes jelleggel.

6. A használat időtartamának lejártával a használatba vevő köteles a használatbavétel időpontjában meglévő állapotnak megfelelően visszaadni a pályát.

7. Gyomaendrőd Város Önkormányzata az engedélyezett értéknövelő beruházásokra nem tart igényt és nem téríti meg használó részére.

 

A Képviselő-testület utasítja a polgármestert, hogy a fenti feltételeknek megfelelően kösse meg a használatba adási szerződést.

 

Határidő: 2004. július 31.

Felelős: Dr. Dávid Imre polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe