9. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
2013. május 22-i ülésére

Tárgy:   Gyomaendrődi Delfin Sport és Úszóegyesület kérelme
Készítette:   Keresztesné Jáksó Éva
Előterjesztő:   Várfi András polgármester
Véleményező bizottság:   Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság, Pénzügyi és Gazdasági Bizottság

Tisztelt Képviselő-testület!
 
 A 2013. április 8-án megalakult Gyomaendrődi Delfin Sport és Úszóegyesület azzal a kéréssel fordult az Önkormányzat felé, hogy a 2013. július utolsó hétvégéjén megrendezendő úszóversenyt támogatni szíveskedjen. (a kérelem az előterjesztés mellékletét képezi)
 
A verseny rendezésének költségei:
 
- személyi jellegű költségek, munkadíjak:
 60.000.-Ft
- oklevelek, érmek, kupák:
170.000.-Ft
- reprezentációs költségek:
 50.000.-Ft
Összesen:
280.000.-Ft
 
Az egyesület nem rendelkezik a verseny megrendezéséhez szükséges anyagi feltételekkel, ezért kéri az Önkormányzat anyagi támogatását.
 
Tájékoztatom a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy a 2013. évi Sport alap Kötött felhasználású előirányzatai között tartalékként szerepel 500.000.-Ft összeg, melyből kb 40.000.-Ft kerül kifizetésre a Kihívás Napjával kapcsolatban felmerült költségekre. A Tartalékból felhasználható kb. 460.000.-Ft.
 
Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, szíveskedjen dönteni az Egyesület támogatásával kapcsolatban.


1. döntési javaslat

"Gyomaendrődi Delfin Sport és Úszóegyesület kérelmének elutasítása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: Sport
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gyomaendrődi Delfin Sport és Úszóegyesület kérelmét elutasítja, forrás hiányában nem támogatja az Egyesület által megrendezni kívánt úszóversenyt.

 


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

2. döntési javaslat

"Gyomaendrődi Delfin Sport és Úszóegyesület támogatása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: Sport
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete helyt ad a Gyomaendrődi Delfin Sport és Úszóegyesület kérelmének, …………….-Ft összegű támogatást nyújt az Egyesület 2013. július 27-28-ai úszóverseny megrendezéséhez.
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a támogatás forrásaként a 2013. évi Sportalap Kötött felhasználású Tartalék előirányzatát jelöli ki.

 


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal


Mellékletek:
« Vissza
Vissza a főmenübe