15. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
2014. november 17-i ülésére

Tárgy:   A Gyomaszolg Ipari Park Kft. 2014. 1 - 10. hónap gazdálkodási beszámolója
Készítette:   Csényi István
Előterjesztő:   Toldi Balázs polgármester
Véleményező bizottság:   Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság, Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság

 

A Gyomaszolg Ipari Park Kft. benyújtotta a T. Képviselő – testület elé a 2014. 1 - 10. hónap gazdálkodási beszámolóját elfogadásra.
 
A beszámoló féléves adatai alapján a tervezett bevétel 64,87 %-ka teljesült. Az 1 – 10. hónap mérlege szerint a az adózás előtti eredmény -9.722 eFt, amely jelentősen meghaladja az egész évre tervezett -5.283 eFt-ot. Az eredményt befolyásoló különböző bevételek és kiadások alakulását az előterjesztés mellékletét képező beszámoló részletesen taglalja. A beszámoló az évvégére 10.219 eFt veszteséget prognosztizál.

 


Döntéshozói vélemények

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság  

A Bizottság javasolja a beszámoló elfogadását azzal kiegészítéssel, hogy a társaság gazdálkodásának belső ellenőrzése történjen meg 2015. évben a beszámoló elkészítése előtt. Gyomaendrőd Város Önkormányzata 2015. évi belső ellenőrzési tervébe be kell építeni a Gyomaszolg Ipari Park Kft. gazdálkodásának az ellenőrzését.

 
Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság  

A Bizottság javasolja a beszámoló elfogadását.

 
Döntési javaslat

"Beszámoló elfogadása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: Önkormányzati vagyoni ügyek
A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

 

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete elfogadja a Gyomaszolg Ipari Park Kft. előterjesztéshez mellékelt 2014. 1 – 10. hónap gazdálkodásáról készített beszámolót.

 


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe