14. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
2016. október 17-i ülésére

Tárgy:   Gyomaendrőd Város Sportkoncepciója 2016-2020
Készítette:   Kürtiné Erdősi Klára
Előterjesztő:   Toldi Balázs polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

Összhangban a Sportról szóló 2004. évi I. törvény 55. § (1) bekezdés a) pontjában foglaltakkal, Gyomaendrőd Város Önkormányzata a 16 /2010. (I. 28.) Gye. Kt. határozatával jóváhagyott Sportkoncepcióban rögzítette a település sportkultúráját ismertető helyzetelemzését, valamint a 2010-2015 időszakra vonatkozó céljait, terveit.
 
Tekintettel arra, hogy a Sportkoncepció időbeli hatálya lejárt, szükségessé vált annak felülvizsgálata, új koncepció elkészítése.
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának 2016-2020 évekre vonatkozó Sportkoncepció tervezete az előterjesztés mellékletét képezi.
 
Kérjük a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy a Sportkoncepció tervezetét megvitatni szíveskedjen és döntését határozat formájában hozza meg.

Döntéshozói vélemények

Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság    Az Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság a Sportkoncepció jóváhagyását javasolja a Képviselő-testületnek. 
 
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság   A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság a Sportkoncepció kiegészítését kérte városunk híres sportolóira, a sportturizmusra és a kapcsolódó szálláslehetőségekre vonatkozóan. A Bizottság a kiegészített koncepció jóváhagyását javasolja a Képviselő-testületnek. 
 
Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság    A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság a Sportkoncepció jóváhagyását javasolja a Képviselő-testületnek. 
 
Döntési javaslat

"Gyomaendrőd Város Sportkoncepciója 2016-2020"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: ÁLTALÁNOS ÜGYEK
A Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

 Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete megismerte és elfogadja Gyomaendrőd Város Sportkoncepcióját a 2016-2020 időtartamra.
Határidők, felelősök:

Határidő: 2016. 10. 27.
Felelős: Toldi Balázs
Hivatali felelős: Petényi Roland

« Vissza
Vissza a főmenübe