30. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Képviselő-testület
2016. augusztus 31-i ülésére

Tárgy:   Gyomaszolg Ipari Park Kft. transzferár jóváhagyása
Készítette:   Csényi István
Előterjesztő:   Toldi Balázs polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő- Testület!
 
A Gyomaszolg Ipari Park Építőipari és Szolgáltató Kft. kérelemmel fordult a Képviselő-testülethez. A Gyomaendrőd, Ipartelep utca 2. szám alatti telephely éjszakai őrzését az OSG System Security Kft. végzi. A telephelyet a Gyomaszolg Ipari Park Építőipari és Szolgáltató Kft., a Gyomaközszolg Kommunális Közszolgáltató Nonprofit Kft., valamint a Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. használja megközelítően egyenlő arányban.
 
A vállalkozóval a Gyomaszolg Ipari Park Építőipari és Szolgáltató Kft. kötött szerződést. A havonta végzett szolgáltatás díja bruttó 493 eFt és 531 eFt körül változik a teljesített őrzés függvényében.
 
A Gyomaszolg Ipari Park Építőipari és Szolgáltató Kft. a Gyomaendrőd, Ipartelep utca 2. szám alatti telephely éjszakai őrzés költségeit a telephelyet használó önkormányzati cégek között egyenlő arányban javasolja felosztani. A kérelemmel kapcsolatban egyeztetés történt a társasággal. A költségfelosztást visszamenőleges hatállyal 2016. április 1. napját követően kívánják alkalmazni.
 
A Gyomaszolg Ipari Park Építőipari és Szolgáltató Kft. a Gyomaendrőd, Ipartelep utca 2. szám alatti telephely éjszakai őrzés költségeinek megosztására az alábbi javaslatot terjeszti a Képviselő-testület elé. 
 
Gyomaszolg Ipari Park Építőipari és Szolgáltató Kft. a Gyomaendrőd, Ipartelep utca 2. szám alatti telephely éjszakai őrzés költségeit visszamenőleges hatállyal 2016. április 1. napjától a Gyomaközszolg Kommunális Közszolgáltató Nonprofit Kft., valamint a Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. felé tovább terheli 1/3 – 1/3 arányban vállalkozó OSG System Security havonta kiállított számlája alapján. 
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzata 100% tulajdonrésszel rendelkezik a Gyomaszolg Ipari Park Építőipari és Szolgáltató Kft-ben.
 
A költségfelosztás egyeztetve lett a Gyomaközszolg Kommunális Közszolgáltató Nonprofit Kft-vel.
 
Kérem a Tisztelt Képviselő Testületet, hogy a költségfelosztásra tett javaslatot hagyja jóvá.

Döntéshozói vélemények

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság    
 
Döntési javaslat

"A költségfelosztás jóváhagyása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: Önkormányzati vagyoni ügyek
A Képviselő-testület a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Gyomaendrőd Város Önkormányzata, mint kizárólagos tulajdonos visszamenőleges hatállyal jóváhagyja a Gyomaszolg Ipari Park Építőipari és Szolgáltató Kft. a Gyomaendrőd, Ipartelep utca 2. szám alatti telephely éjszakai őrzés költségeinek a Gyomaközszolg Kommunális Közszolgáltató Nonprofit Kft., valamint a Zöldpark Gyomaendrőd Nonprofit Kft. felé való továbbterhelését 1/3 – 1/3 arányban az OSG System Security havonta kiállított számlája alapján, 2016. április 1. napját követően. 

Határidők, felelősök:

Határidő: 2016. 08. 31.
Felelős: Toldi Balázs
Hivatali felelős: Csényi István

« Vissza
Vissza a főmenübe