19. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Képviselő-testület
2019. május 30-i ülésére

Tárgy:   Teqball asztalok beszerzése
Készítette:   Petényi Roland osztályvezető
Előterjesztő:   Toldi Balázs polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!
 
Vincze József a Magyar Diáksport Szövetség Dél-alföldi Regionális Iroda intézményvezetője, megkereste a Kis Bálint Általános Iskola igazgatóját, és tájékoztatta, hogy a teqball bekerül a 2019/2020. évi Diákolimpia versenysorozatba, melyhez teqball asztal beszerzési lehetőséget ajánlott kedvezményes áron. A kedvezmény mértéke 50 %.
Két féle asztaltípus rendelhető a teqball ONE asztal ára 325.000 Ft + ÁFA; a SMART asztal ára 407.000 Ft + ÁFA kedvezményesen, amennyiben a szövetségen keresztül rendeljük meg az asztalokat. A Magyar Diáksport Szövetségen keresztüli beszerzésnél Szövetség eszközcsomagot is mellékel az asztalok mellé (függetlenül annak fajtájától /ONE-SMART/) és sportági kártyákkal, feladatokkal, gyakorlatokkal segíti a használatot. (az asztalok bemutató képek az előterjesztés mellékleteként becsatolásra kerül.
 
Igazgató Asszony továbbította a megkeresést Polgármester úrnak. Polgármester úr elképzelése szerint egy-egy asztal beszerzése indokolt lehet a Kis Bálint Általános Iskolába és a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola és Kollégiumba is, hogy ez a sportág is népszerűsödhessen Gyomaendrődön, illetve az árkedvezmény mértéke is jelentős, amennyiben ilyen irányú fejlesztést a Képviselő-testület támogat.
 
Kérem a tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztés megtárgyalását követően hozza meg döntését! 

Döntéshozói vélemények

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság    A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság egyhangúlag a határozati javaslat elfogadását javasolja a Tisztelt Képviselő-testületnek.
 
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság   Az Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság egyhangúlag a határozati javaslat elfogadását javasolja a Tisztelt Képviselő-testületnek. 
 
Döntési javaslat

"Teqball asztalok beszerzése"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: Beruházás
A Képviselő-testület a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy beszerez egy-egy teqball ONE típusú teqball asztalt a Kis Bálint Általános Iskolába és a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola és Kollégiumba. A beruházáshoz szükséges 825.500 Ft-ot Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 4/2019.(II.15.) 2019. évi költségvetési rendelet 6-os mellékletében szereplő Köznevelési Intézmények kormányzati funkción megtervezett keret terhére biztosítja. 

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Toldi Balázs
Hivatali felelős: Petényi Roland

« Vissza
Vissza a főmenübe